Kuplung javítás - csere - kuplung szervíz árak - Budapest

Kuplung szett cseréje.
Kettőstömegű lendkerék csere.
Budapest, XV. kerület Bocskai u. 136.
KuplungViaweb®  Partnerszervíz.

Most 30% kedvezménnyel!

A kuplung szerkezet erőátviteli szerepet tölt be a motor és a sebességváltó között. Elhasználódása hatásfokromláshoz, szélsőséges esetekben az autó mozgásképtelenségéhez vezethet. Ezen esetekben a kuplung alkatrészek cseréje nyújtja Önnek a megoldást.

Hívjon minket! Vagy kérjen Kuplung Javítás Árajánlatot ITT. Munkatársaink kiemelt figyelemmel és speciális kuplung szerszámokkal szervizelnek minden kuplung szerkezetet, kuplung tárcsát, és a hidraulikus kuplung alkatrészeket, valamint szakszerűen és magas színvonalon végzik a kettőstömegű lendkerék diagnosztikáját és cseréjét.

2018-ban is kedvezményes árakon cseréljük a kuplungokat!
Kérjen időpontot már most!
Kuplung csere árainkat lejjebb megtalálja.

 A kuplung (erőátviteli) alkatrészek élettartalma nagyban függ a gépkocsi vezetőjétől, az üzemeltetési körülményektől. A javítás során mind a három, fő alkatrészt cseréljük. Kinyomó csapágy – szerkezet - tárcsa.(Szett). Egyes esetekben viszont elég, csak a konkrétan meghibásodott részt cserélni. Újabb típusoknál a kettőstömegű lendkerék meghibásodása is szükségessé teszi a javítást.

Kuplung javítás, kuplung szett csere, kuplung szerviz, kuplung szakértő,
kuplung specialista szakműhely.
Munkafelvétel:
0670-774-5735

Tájékoztatásul közöljük gépjármű kategóriákra vonatkozó
kuplung csere munkadíjainkat.
Kuplung készlet csere, kuplung szett csere árak:

Alsó: Seicentótól Jazzen és Saxon át a Poloig és Clióig minden.
 • <1.300 ccm 35.000 ft, 
 • 1.300-1.600 ccm  45.000 ft, 
 • 1.600< fölött 50.000 ft,
 • Bölcsőkeretes modellek 55.000 ft,
Alsó-közép: 1-es BMW, Civic, Megane, Focus, Golf, Astra, plusz leszármazottaik, mint Jetta
 •    <1.400 ccm 50.000-55.000 ft, 
 • 1.400-2.000 ccm 55.000-60.000 ft, 
 • 2.000 ccm fölött 60.000-70.000 ft,                                
Mercedes-Benz A-Klasse: 199.000 ft.
  Ennél a típusnál a kuplung és a lendkerék cseréjéhez az autó egész elejét le kell venni, és motor ki. Minimum vállalási idő 2 munkanap.


Közép: Mondeo, C5, Passat, Avensis
Prémium közép: 159, BMW 3, Mercedes C
Felső közép: A6, E-Klasse, S80 , BMW 5
 • <1.600 ccm 50.000-55.000 ft
 • 1.600-2.000 ccm 58.000-60.000 ft
 • 2.000 ccm fölött 65.000-85.000 ft
 • Bölcsőkeretes autók pl.: Jaguar X-Type : 85.000-95.000 ft                               
Felső: S-Klasse, BMW 7, Jaguar XJ, Lexus LS, A8
Kisteherautó: Ducato, Scudo, Jumper, Boxer, Iveco, Vito, Sprinter, Transporter
Terpjáró: Defender, Pajero, M-Klasse, L200, BMW X5, Audi Q7,  Terrano, Frontera, Hilux
 • <2.500 ccm 80.000 ft -tól
 • 2.500-3.500 ccm 90.000 ft -tól
 • 3.500 ccm fölött 99.000 ft -tól
 • bölcsőkeretes modellek: 149.000 ft             
Kuplung javítás és kuplung csere, kettőstömegű lendkerék csere.
Most nagyon megéri hozzánk hoznia autóját
kuplung és lendkerék szervizre! 

(0670) 774-5735
VAGY TÖLTSD KI AZ ALÁBBI FORMULÁT 24/7.

Kérjük töltsd ki az alábbi formulát és küld el nekünk, munkatársaink munkanapokon 1-3 órán belül elkészítik és elküldik neked a kért árajánlatot .
A * -gal jelölt mezőt kötelező kitölteni


Márka:*
Modell/Típus:*
Motor:*
Gyártási év:*
Teljesítmény (LE vagy KW):*
Motorkód:
Alvázszám (17 karakter):
A cserélendő alkatrész:*
Név:*
Email cím:*
Telefonszám:*
Megjegyzés:
Kuplung specialista: Bocskai u. 136, 1153 Budapest.
Időpont egyeztetés céljából hívjon minket az alábbi telefonszámokon:
0670-774 5735
Megbízhatóság. Precizitás. Szakértelem.

Kuplung javítás Budapest, Kuplung szervíz, Kuplung Csere,  Kuplung javító mester, Kuplung szakszervíz, Kuplung szakműhely, Lendkerék szervíz, Lendkerék csere, Kuplung Mester, KuplungMester, Kuplung és lendkerék csere, Kuplung specialista, Kuplung szakértő, kuplung hidraulika javítás, kuplung rendszer felülvizsgálat. Kuplung javítás árak, kuplung javító készlet beszerelése, mennyibe kerül egy kuplung csere? Mennyi idő alatt cserélik ki a kuplungomat? korrektcar korrekt ár, kuplung javítás XIII. kerület, kuplung javítás XVI. kerület, kuplung javítás XVII. kerület, kuplung javítás XV. kerület, kuplung javítás XIV. kerület, kuplung javítás XIX. kerület, kuplung specialista a IV. kerületben, profi kuplung műhely, kuplungozás profi szinten, csúcsminőségű kuplungok beszerelése, kuplung azonosítás, kuplung alkatrészek gyári számai, kuplung tárcs és kuplung szerkezet csere készletben kinyomócsapággyal, ha hidraulikus kinyomócsapágy, akkor a hidraulikus kinyomócsapágy is ki lesz cserélve, leégett kuplung tárcsák cseréje, több százezret futott teljesen kopott kuplung tárcsa és eldeformálódott kuplung szerkezet vagy megsült kuplung nyomólap cseréje a kotyogó zörgő zakatoló kettőstömegű lendkerékkel együtt. A legjobb kuplung szervízbe kell vinni az autóját! 2017-ben több mint 300 autóban cseréltünk kuplung alkatrészt. Cserélünk kuplungot és mindent ami ahhoz kapcsolódik, ebben profik vagyunk. Minden speciális szerszám a rendelkezésünkre áll! Speciális kettőstömegű ZMS lendkerék szerszám, Speciális SAC kuplung szerszám központosítóval ahogy a gyártó előírja. Ismerjük a típusokat, ismerjük az alkatrészeket. Sürgős kuplung javítás kell? Egy sürgős lendkerék csere? Ritka modellhez nehezen beszerezhető alkatrészt keresel? Kuplungban és lendkerékben nem ismerünk tréfát! És a kinyomócsapágyakat is különleges bánásmódban részesítjük. Kuplung javítás és lendkerék csere árakért hívjon, Hoznak hozzánk autókat Pécsről, Debrecenből, Szegedről, Győrből, és rengeteg külföldön dolgozó honfitársunknak javítottuk a kuplungját amíg hazalátogatott. Angol, német, osztrák árakat megszégyenítő kuplung és kuplung javítás árak. Hozza autóját a profikhoz!


ALFA ROMEO kuplung javítás, AUDI kuplung és lendkerék szerviz, AUSTIN/MG kuplung szerelő, BMW kuplung szerviz, CADILLAC kuplung alkatrészek és karosszéria műhely, CHEVROLET kuplung javítás és szerviz, CHRYSLER kuplung alkatrészek, CITROËN kuplung szerviz, DACIA kuplung javítás és alkatrészek, DAEWOO kuplung alkatrészek és szerviz, DAIHATSU kuplung javítás, DODGE kuplung alkatrészek és kuplung javítás, FERRARI kuplung szerviz, FIAT kuplung  alkatrészek és szerviz, FORD kuplung javítás és csere, GRUPO MG gyári kuplung alkatrészek, HONDA kuplung szervíz és alkatrész a legjobb áron, HYUNDAI kuplung és lendkerék javítás, ISUZU kuplung szerelő, JAGUAR fék és kuplung alkatrészek, JEEP kuplung alkatrészek és kuplung javító műhely, KIA kuplung javítás és lendkerék szerviz, LADA kuplung javítás, LAMBORGHINI kuplung alkatrészek, LANCIA kuplung szerviz, LAND ROVER kuplung javítás és alkatrészek, LEXUS kuplung javítás, MAZDA kuplung és vezérműszíj készlet csere, MERCEDES-BENZ kuplung csere, MINI kuplung csere, MITSUBISHI kuplung csere és fék javítás, NISSAN kuplung javítás, OPEL kuplung szerviz és alkatrészek, PEUGEOT lkuplung csere, PORSCHE kuplung készlet csere, RENAULT kuplung javítás, vezérlőkerék csere, ROLLS-ROYCE kuplung és karosszéria alkatrészek, ROVER kuplung javítás és karbantartás, SAAB kuplung szett és kettőstömegű lendkerék csere, SANTANA kuplung alkatrészek és javító műhely, SEAT kuplung készlet és kuplung csere, SKODA kuplung javítás, TDI szerviz, SMART kuplung specialista műhely javítás és karosszéria, SSANGYONG gyári és utángyártott kuplung alkatrészek és szerviz, SUBARU kuplung csere és futómű szerviz, SUZUKI kuplung alkatrészek és szerviz, TATA kuplung szerviz, TOYOTA kuplung szett és lendkerék csere, TRIUMPH kuplung alkatrészek és műhely, VAUXHALL kuplung , VOLKSWAGEN szerviz fék futómű motor váltó és kuplung javítás TDI szerviz, VOLVO kuplung szerviz és karbantartás Budapesten, 15. kerület Bocskai u. 136/A Kuplung specialista autószerelő műhely és TDI szerviz Rákospalotán.